Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Verkstedkampanje  hos Mobile larvik

Vinteren nærmer seg og det er på tide å planlegge når vinterhjulene skal på. Time til hjulskift bestiller du i Bilhold. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke. Det er lurt å være tidlig ute – det fylles fort opp.

3168_Dekkskift_1080x400.jpg

Hjulskift hos Mobile Larvik kun 499,-.

Du kan bestille time online i Bilhold eller ringe oss på 33 12 18 60.

Når du skifter hjul hos Mobile Larvik kontrollerer vi alltid:

  • Mønsterdybde 
  • Skjevslitasje 
  • Lufttrykk 
  • Kalibrerer eventuell dekktrykksindikator 
  • At hjulene trekkes til med rett moment

 

3168_Sommerekk_1080x400.jpg

Fast lavpris på vinterdekk

Kravet til mønsterdybde på vinterdekk er 3 millimeter på det mest slitte stedet. Erfaringene tilsier at 5 millimeter burde vært minimum for å ha rimelig sikkert grep på våte veier. Er du i tvil eller ønsker råd fra oss hjelper vi deg gjerne. 
Kontakt oss for gode priser på vinterdekk!

 

Mobile_skoda-viskere.jpg

Har du slitte vindusviskere?

Kjøp nye ŠKODA originale vindusviskere til din bil.

I høstmørket er det viktig med god sikt, også tiden hvor man oppdager at pusserne like bra lengre. Om pusserbladene er lite brukt i sommersesongen betyr ikke det at viskerne er like gode som før. I tillegg til slitasje forringes gummien og blir sprø. Du hører kanskje lyder når pusseren går, eller at den tar dårlig, det er et tegn på at det er på tide å skifte. Sjekk også frontruta for skader, og gjerne ta kontakt om du ønsker råd. Vi har viskere med original kvalitet tilpasset din bil.

 

3168_Klimaservice_1080x400.jpg

Klimaservice kun 1.190,-

(Gass kommer i tillegg)

Kjenner du vond lukt ut av luftdysene, eller er kjøleeffekten dårlig? Da er det lurt å ta en klimaservice !!

Vi sjekker for lekkasjer, legger inn sporstoff og etterfyller nødvendig gass. Vi anbefaler deg å skifte friskluftfilter samtidig - dette gjøres mot et tillegg i pris (pris er modellavhengig og blir spesifisert).

Ta gjerne turen innom oss! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.