Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Mobile Larvik as har vi alt du trenger til din Škoda.

Mobile Larvik AS er en autorisert Škoda-forhandler, og i våre lyse og trivelige lokaler finner du et stort utvalg av de nyeste bilmodellene. I tillegg til salg av nye og brukte biler, har vi også et topp moderne bilverksted og delelager med alle nødvendige verktøy og hjelpemidler. Vi tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner av bilen din.

Du er alltid velkommen til oss for en hyggelig bilprat. Hvis du ønsker å prøvekjøre en bil har vi flere utvalgte Škoda-modeller klare til prøvekjøring. Vi tilbyr også gunstige avtaler for forsikring og finansiering fra Škoda Financial Services.

Man kjøper ikke bil hver dag. Bilkjøp en stor begivenhet, og ofte den største investeringen vi gjør etter boligkjøp. Derfor har vi satt oss som mål at kundene skal være våre ambassadører. Det betyr at vi må jobbe hardt hele tiden for å gi deg den beste kundeservicen. Det gjør vi gjennom hele tiden å huske våre verdier: Kunden i fokus, Pålitelighet, Trygghet og Omtenksomhet.

Mobile Larvik AS ble etablert i 2011 og er en del av Automobil AS, som i dag består av 32 bilforhandlere. Selskapet har sin opprinnelse fra Solum Bil AS, og mange av medarbeiderne våre har lang erfaring med bil derfra. Mobile Larvik AS har i dag 34 kvalifiserte og motiverte medarbeidere, som venter på at du skal ta kontakt med oss. Vi lover å gjøre vårt beste for at du får en flott bilopplevelse!

Velkommen til oss hos Mobile Larvik AS!