Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Mobile Larvik

Mobile Larvik tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger en rutineservice og EU-kontroll, eller har behov for ulike reparasjoner på bilen din. Servicemarkedet er viktig for oss hos Mobile Larvik, og derfor fokuserer vi på verkstedet og det brede tjenestespekteret der. Vi har et topp moderne bilverksted og delelager med alle nødvendige verktøy og hjelpemidler.

Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODAverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris, og du skal få en god bilopplevelse hver eneste gang du trenger service eller reparasjon av din ŠKODA. På bilverkstedet vårt tilbyr vi et bredt serviceprogram, og våre motiverte og kompetente medarbeiderne har lang erfaring med bil. Vi er spesialister på ŠKODA og gjør vårt ytterste for at bilen din skal være i god teknisk stand. Våre dyktige mekanikere er utdannet via ŠKODA sitt kompetansesenter, og verkstedet vårt har det nyeste feilsøkingsutstyret og spesialverktøyet for akkurat din bilmodell. I tillegg bruker vi alltid originale bildeler fra ŠKODA.